Ekeberg Skoles Musikkorps
Velkommen til Ekeberg Skoles Musikkorps
 • Arkiv    • > Kalender    • > Medlemmet    • > Musikken    • > Om korpset    • > Arrangementer    • Kontakt oss    

 

 

   > Musikken
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 615 283

 

 


NMFs sommerkurs 2019
 


Sommerkurs 2019 (tilbud til alle musikanter) 

Nå er tiden kommet for påmelding til Sommerkurs. Sommerkurs er et fast tilbud fra Norges Musikkorps Forbund (NMF) i tidsrommet 22. juni – 10. august 2019. Kursene er aldersinndelt og foregår over inntil en uke i ferien. 

Sommerkurs er nye og gamle venner, musikalsk utvikling, samspill og samhold, sene kvelder og morgenbad. Fellesskapet og de sosiale båndene varer livet ut. Sammen med dyktige dirigenter og lærere skal deltakelsen på sommerkurset gi gode minner og musikalsk påfyll før neste korpssesong.  
https://www.youtube.com/watch?v=7NtHHFvV0kg&feature=youtu.be

Sponsing fra korpset 

I ESM sponser korpset deler av deltakeravgiften for sine aktive musikanter (egenandel på 500 kroner for grønt kurs/ 1000 kroner for øvrige kurs). For musikanter som ikke kan delta på kurs av økonomiske forhold er det mulig å søke om å få hele deltakeravgiften dekket av korpset. 

NB! Hvis den som har deltatt på sommerkurs slutter i korpset i løpet av påfølgende korpsår må avgiften i sin helhet betales av foreldre/foresatte. Det samme skjer hvis medlemmet ikke møter til kurset. 

Påmelding

Påmeldingen er bindende innen påmeldingsfristen 16 april. Påmelding Oversikt over kursene finne du i vedlagte dokument. Påmeldingen åpner 15. januar. Vi melder på fortløpende og noen av kursene fylles fort opp. Du kan også lese mer her: https://musikkorps.no/sommerkursost/

Oversikt over hvilket kurs som passer for ulike alderstrinn ligger her: https://musikkorps.no/hvilket-kurs-passer/

Foreslå for barna at de diskuterer det på samspill neste uke, det er hyggeligere å gå på kurs sammen med noen. Spør gjerne dirigenten om råd dersom du er usikker på valg av kurs for din musikant! 

Påmeldingen eller spørsmål sendes til post@esm.no

Gi beskjed om hvilket kurs (sjekk alder), periode, medlemsnavn, instrument, hvilken nøkkel de spiller, t-skjorte str., evt. allergier,

NB! Påmeldingsfristen er 16 april, så veldig lurt å sende inn til post@esm.no tidsnok til at vi rekker å melde dere på før fristen går ut.

 

Med vennlig hilsen Ekeberg Skoles Musikkorps

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Ekeberg Skoles Musikkorps | Etabl. 1957 | Stamhusveien 79, 1181 Oslo | Org. nr. 971 282 150