Ekeberg Skoles Musikkorps
Velkommen til Ekeberg Skoles Musikkorps
 • Kontakt oss    • > Øvelser    • > Medlemskap    • > Musikken    • > Om korpset    • > Arrangementer    • Arkiv      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 


London Eye for turister, musikanter og korpsledere

Sommertur til Brighton (med turistøyne)
Stor opplevelse: Primary School-elever guider oss på skolen sin.
 
Stor opplevelse: Primary School-elever guider oss på skolen sin.
 
Brighton hadde myyyyye fargerikt å by på.
 
Brighton hadde myyyyye fargerikt å by på.
 
Turister vandrer på hedene i Rottingdean.
 
Turister vandrer på hedene i Rottingdean.
 
Veldig fornøyde turistmamma'er i London Eye.
 
Veldig fornøyde turistmamma'er i London Eye.

(forts. fra forsiden).

Turen over til England var særdeles godt organisert, og jeg kommer med en kvalifisert uttalelse, da jeg har minst en flyreise i uken! Alt gikk helt smurt med egen innsjekkingsskranke på Gardermoen og ved ankomst Gatwick sto guide Torill og ventet på oss og geleidet oss ut i ventende buss. Og vi fikk med oss alle kolliene videre.

Første stopp for oss var Arondale med den første konserten på engelsk jord i parken til et middelalderslott. Konserten ble avsluttet med min sønns første møte med engelsk kosthold, fish and chips. Han syntes det var ok, sa han, ...men la fra seg det meste i hattehylla.

Dag 2 dro vi til London på sightseeing. Etter at London Eye var gjennomført med en fantastisk utsikt, dro vi turistene på vår egen rundtur. Ungene ville være med sine ledere og Henrik var stor i øynene etter å ha vært i ”verdens største lekebutikk”. Vi turistene dro til Covent Garden og gjorde litt vindusshopping og litt annen shopping, og så på det andre turister så på. Om kvelden var showet ”Thriller” en avgjort høydare. Stemningen i bussen hjem var fantastisk med sang og latter inn i neste døgn.

Mandag sto en ny konsert på programmet, denne gangen på en barneskole i Rottingdean. Dette ble en veldig flott opplevelse med opplagte barn på instrumentene og veldig entusiastiske barn som tilskuere. Det ble sunget og klappet med hele tiden. Må få lov å trekke frem én spesielt i denne anledningen, Martin, dirigenten, som gjorde en fremragende jobb både musikalsk og med flott evne til å få med seg de engelske, noe disiplinerte barna. Etter konserten fikk vi omvisning på skolen og lunsj sammen med dem, en veldig hyggelig og lærerik avrunding på opptredenen. Ettermiddagen hadde turistene på egen hånd og vi oppdaget mange flotte forretninger og restauranter i Brighton.

Tirsdagen var det nydelig vær og tid for en flott konsert i byparken i Brighton. Må si vi var ganske stolte over den flotte gjengen og hadde en liten klump i halsen for å få lov til å være norsk og heie på Ekeberg Skoles Musikkorps. Mange av engelskmennene gikk nok tilbake etter lunsj i parken med et smil om munnen og nynnet på ”Eye of the tiger”.

Onsdagen dro vi hjem, uthvilte, litt solbrente, litt mindre penger på kontoen og veldig stolte over hva vi hadde fått lov å være med på. Tusen takk til dere i styre og stell og spesielt deg Monica, som gjorde alt så lettvint for resten av oss. Vil også utbringe en stor takk til de fantastiske gruppelederne som gjorde at barna nok vil tilbake til England en annen gang. Også Martin da, som er gull for musikkinteressen til barna våre. TAKK! God sommer.

Hilsen Sissel
Mamma til aspirant (nå junior) Henrik 10 år

(Fotos: Anne Christine)

   
 

 

 

Ekeberg Skoles Musikkorps | Etabl. 1957 | Stamhusveien 79, 1181 Oslo | Org. nr. 971 282 150