Aktuelt om konserter og arrangementer

Juniorkorpssamling med tre korps

Juniorkorpssamling med tre korps

11. februar 2024

Lørdag 10. februar møttes over 30 juniorkorpsmusikanter til samspill, lek og sosialt på Ekeberg skole. Musikantene som var invitert på besøk til oss, var fra Nedre Bekkelaget Skolemusikkorps og fra Bekkelaget Skoles Musikkorps.

Dette er et arrangement som Ekeberg Skoles Musikkorps har arrangert i mange år, og det er fint å se at så mange hadde anledning til å bli med. De fleste barna går i 4. og 5. klasse, og mange av dem vil sannsynligvis møtes igjen når de begynner på Brannfjell ungdomsskole om noen år.

Dirigentene Ingvill Starberg og Ingunn Tjernsbekk ledet barna trygt gjennom både lek, rebuser og musikalske utfordringer denne helgen. Mange timers øving ga helt tydelige resultater, og vi kunne virkelig høre forskjell på de musikalske prestasjonene fra lørdag til søndag. Klokken 12 på søndagen hadde vi rigget klar til hentekonsert med musikk fra blant annet Kiss og Nøtteknekkeren på repertoaret. Salen ble fort fylt opp av stolte foreldre, søsken og besteforeldre, og det ble stående applaus etter siste nummer. 

To av korpsene overnattet på skolen, og det var stas med både handletur til butikken, pizza til middag, dans på jenterommet og gaming på gutterommet. Det var mange barn som var fornøyde og slitne da de dro hjem etter konserten, og vi håper at alle har en god opplevelse med seg videre inn i vårsemesteret.

Vi i korpstjenesten i ESM ønsker å takke foreldre fra de besøkende korpsene for hjelpen under arrangementet. Foreldrene i ESM ønsker spesielt å takke leder for Korpstjenesten, Inger Opedal Paulsrud, som har lagt ned enormt mange timer slik at vi kunne gjennomføre et strålende arrangement som bygger bro mellom skolene i området. 

Vi takker også rektor Nina og skolen for lånet av lokalene, de passer helt perfekt til slike samlinger!

Søk
Driftes av Styreportalen AS