ESMs venneforening

Ekeberg Skoles Musikkorps Venneforening ble startet i 1982 og hadde i 2022 40 års jubileum. 

Du og din familie kan bli medlem, enten som aktive, litt aktive eller som passive støttemedlemmer. De viktigste grunnene til å være medlem, er å støtte opp om korpset på Ekeberg. I tillegg får du treffe igjen gamle venner og få noen nye.

Et medlemsskap koster kr. 200,- pr. år og du kan selv velge hva du ønsker å være med på. Det vil bli arrangert sosiale treff og fester, gjerne i sammenheng med skolekorpsets aktivitet men like gjerne egne arrangementer.

Medlemmer i venneforeningen vil også få mulighet til å bidra på korpsarrangementer som for eksempel loppemarked eller korpsstevne, men det understrekes at det er høyst frivillig å delta på dette. Noen tidligere foresatte savner kanskje stemningen på loppa? 

Korpset har tradisjon for å arrangere stort korpsstevne hvert femte år og kanskje noen ville bidra med å selge kaker eller noe annet morsomt. Mange tidligere korpsforeldre har en unik erfaring som de kanskje kan hjelpe korpset med? Noen aktiviteter kan også tenkes at gjøres av venneforeningen for å skaffe inntekter til venneforeningen.

Fra tidligere år var det nærmest en årlig tradisjon å gi en gave til korpset, enten som støtte til et musikalsk prosjekt eller et nytt instrument. Til 50 års-jubileet i 2007 ga venneforeningen en storslått gave til korpset; en ny korpsfane samt overrekkelse av en sjekk på hele kr. 100 000,-.

Er du interessert i å bidra i venneforeningen? Kontakt Randi M. Johansen via e-post post@esm.no

Du finner også venneforeningen på Facebook, søk etter "ESM venner" eller klikk her.
Søk
Driftes av Styreportalen AS